Loch Lomond.jpg
Incentive-min.jpg
conference-meeting-min.jpg
product-launch-pipers-min.jpg
Clients-min.jpg
Hello-Scotland_team.jpg
Loch Lomond.jpg

Incentives Schotland


Welkom bij Hello Scotland

 

Op maat gesneden incentives en evenementen van de meest creatieve DMC in Schotland!

SCROLL DOWN

Incentives Schotland


Welkom bij Hello Scotland

 

Op maat gesneden incentives en evenementen van de meest creatieve DMC in Schotland!


 

Sinds 1996 organiseert Hello Schotland op maat gesneden incentives en evenementen door geheel Schotland. Wij laten u de mooiste plekjes in Schotland zien door middel van creatieve programma's, bijzondere ervaringen en professionele ondersteuning.

Schotland is de ideale locatie voor allerlei evenementen. De rijke geschiedenis van Edinburgh in combinatie met het bruisende Glasgow en de magie van de Schotse Hooglanden bieden veelzijdigheid en uniciteit als nergens anders ter wereld. Uw klanten zullen het fantastisch vinden!

 
Incentive-min.jpg

Incentive Reizen Schotland


Incentive Reizen

 

Op maat. Inspirerend. Memorabel.

Incentive Reizen Schotland


Incentive Reizen

 

Op maat. Inspirerend. Memorabel.

 

Incentive beloningen moeten speciaal en spannend zijn. En het moet een zodanige ervaring zijn die uniek is, vol verrassingen zit en uw klanten het gevoel geven dat ze een bijzonder moment aan het beleven zijn. En bij vertrek moeten de gasten het gevoel hebben dat ze gewaardeerd en gestimuleerd worden en dat de loyaliteit aan hun werkgever wordt vergroot. Dat is waar wij naar streven bij Hello Scotland.

Onze DMC-diensten voor incentive programmas zullen bijdragen aan de vergemakkelijking van de communicatie, het versterken van de bedrijfscultuur, het verbeteren van sociale interacties en het creëren van enthousiasme onder de deelnemers.

En wij kunnen magische ervaringen creëren in het prachtige Schotland. De combinatie van adembenemende landschappen, outdoor avontuur en geavanceerde steden, allemaal doordrenkt van een fascinerende geschiedenis, biedt de meest opwindende ervaringen - als je maar weet waar je ze kunt vinden. En dat kunnen wij.

 
conference-meeting-min.jpg

Conferenties en meetings Schotland


Conferenties en meetings

Ondersteuning van uw conferentie programma en voldoen aan de behoeften tijdens uw meeting

Conferenties en meetings Schotland


Conferenties en meetings

Ondersteuning van uw conferentie programma en voldoen aan de behoeften tijdens uw meeting

 

Schotland, en dan met name Glasgow, heeft een uitstekende reputatie voor het hosten van grote en kleine conferenties. Er zijn uitstekende vervoersverbindingen, genoeg hotelkamers en geweldige restaurants beschikbaar tegen betaalbare prijzen.

Wij ondersteunen uw congres- en vergaderprogramma’s en zullen voldoen aan de eisen die uw deelnemers kunnen hebben. En uiteraard staan we klaar met onze DMC diensten zoals meet & greet, bus en taxi transfers, programma’s voor partners, dineren op verschillende locaties, borrels, thema-diners en teambuilding activiteiten.

 
product-launch-pipers-min.jpg

Product lanceringen Schotland


Product lanceringen

 

Vertel uw geschiedenis. Introduceer wat komen gaat. Onderga het in Schotland.

Product lanceringen Schotland


Product lanceringen

 

Vertel uw geschiedenis. Introduceer wat komen gaat. Onderga het in Schotland.

 

Product lanceringen zijn heel anders dan de meeste andere evenementen. Soms zijn er maanden en jaren geïnvesteerd in productontwikkeling, dus er wordt een ongelooflijk sterke nadruk gelegd op een succesvol evenement. Succes wordt medebepaald door de vorm van voorlichting en het krijgen van publiciteit voor het product. 

Om dit te bereiken, moet u uw doelgroep de ervaring van hun leven geven. En dat is wat wij kunnen bewerkstelligen bij Hello Schotland. Samen met u injecteren wij de creativiteit en lokale kennis in uw productlancering en wij zorgen ervoor dat niet alleen uw merk verhaal wordt weerspiegelt, maar dat uw product zich positioneert in het midden van een onvergetelijke ervaring.

 
Clients-min.jpg

Hello Scotland klanten


Onze klanten

Van heinde en verre. Onze vrienden en partners.

Hello Scotland klanten


Onze klanten

Van heinde en verre. Onze vrienden en partners.

 

 

We werken wereldwijd met de beste bedrijven die de magische en memorabele ervaringen in Schotland aan den lijve hebben ondervonden. Hierbij laten we u een handjevol namen zien van onze partners en enkele opmerkingen van hen waarom ze het prettig vinden om met ons samen te werken. Wellicht staat uw naam hier de volgende keer bij? 

 
 

 
 

 
Hello-Scotland_team.jpg

Hello Scotland Even over ons


Even over ons

Hello Scotland Even over ons


Even over ons

 

Wij houden van Schotland. En dat kunt u zien. Onze passie maakt ons één van Schotland’s meest creatieve DMC, met veel plezier ontwikkelen wij conceptmatig de beste hoogwaardige programma’s. Bill Thomson heeft het bedrijf in 1996 opgericht en sindsdien ontvangen wij met ons geweldige team groepen van over de hele wereld en verrassen wij u graag met bijzondere en onvergetelijke uitstapjes binnen Schotland.

Onze ervaring, kennis en ons uitgebreide netwerk geeft ons de gelegenheid om locaties te vinden die buiten de gebaande paden treden, de beste hotels tegen een goede prijs voor uw groep te contracteren, veel spannende activiteiten te bedenken en u kennis te laten maken met het soms verbazingwekkende Schotse eten en drinken.

Als u Hello Scotland kiest als uw partner kunt u van ons verwachten dat u te maken krijgt met een professioneel team die weet waar ze over spreekt met betrekking tot activiteiten, locaties en accommodaties. U kunt er met een gerust hart van uit gaan dat wij u ‘ontzorgen’. 

Zakelijke incentives en evenementen zijn onze passie, maar we zijn ook gek op het organiseren van conferenties, product lanceringen en sportevenementen waarbij wij onze vaardigheden en ervaring kunnen laten gelden.  

 
 

 
GTBS-generic-silver-240x300.jpg

Duurzaamheid

We zijn toegewijd aan duurzaam toerisme in Schotland en derhalve bekroond met zilver door Green Tourism!

Green Tourism is het grootste duurzame certificeringsprogramma in zijn soort. Zij beoordelen elk jaar honderden fantastische plekken om te verblijven en te bezoeken in zowel het Verenigd Koninkrijk alsmede het buitenland.

Bekijk onze Green Policy, Visitor Charter of onze blog voor meer informatie over onze Green Journey.

Als u geïnteresseerd bent in het creëren van een duurzaam programma voor een incentive groep, neemdan contact met ons op!

people make glasgow greener.jpg

 
 

Vertegenwoordiging

Onze vertegenwoordigers in heel Europa zijn uw lokale link naar Hello, en naar Schotland. Hun kennis van Schotland is fantastisch en we raden u met hen in contact te komen voor een referentie over ons en ons werk of een aanvraag die u heeft voor Schotland.

Travel Marketing
 
 

TravelMarketing

TravelMarketing is een toonaangevende facilitator voor Reizen op maat voor individuelen en groepen in Nederland en handelt jaarlijks meer dan 1.000 internationale incentive projecten via hun netwerk af. De eigenaresses en oprichtsters zijn Sigrid en Kisa. In de afgelopen 12 jaar hebben we een goede relatie met Kisa en Sigrid opgebouwd door de promotionele activiteiten en studiereizen die we samen met veel plezier hebben uitgevoerd.

TravelMarketing biedt vrijblijvend reisadvies en volledige transparantie, dus als u bent gevestigd in Nederland, België of Luxemburg, maak een pitstop bij deze dames voor al uw internationale reizen, met inbegrip van Schotland natuurlijk!

Voor meer informatie, neem dan contact op met TravelMarketing