Wij houden van Schotland. En dat kunt u zien. Onze passie maakt ons één van Schotland’s meest creatieve DMC, met veel plezier ontwikkelen wij conceptmatig de beste hoogwaardige programma’s. Bill Thomson heeft het bedrijf in 1996 opgericht en sindsdien ontvangen wij met ons geweldige team groepen van over de hele wereld en verrassen wij u graag met bijzondere en onvergetelijke uitstapjes binnen Schotland.

Onze ervaring, kennis en ons uitgebreide netwerk geeft ons de gelegenheid om locaties te vinden die buiten de gebaande paden treden, de beste hotels tegen een goede prijs voor uw groep te contracteren, veel spannende activiteiten te bedenken en u kennis te laten maken met het soms verbazingwekkende Schotse eten en drinken.

Als u Hello Scotland kiest als uw partner kunt u van ons verwachten dat u te maken krijgt met een professioneel team die weet waar ze over spreekt met betrekking tot activiteiten, locaties en accommodaties. U kunt er met een gerust hart van uit gaan dat wij u ‘ontzorgen’. 

Zakelijke incentives en evenementen zijn onze passie, maar we zijn ook gek op het organiseren van conferenties, product lanceringen en sportevenementen waarbij wij onze vaardigheden en ervaring kunnen laten gelden.  

 
 

 
GTBS-generic-silver-240x300.jpg

Duurzaamheid

We zijn toegewijd aan duurzaam toerisme in Schotland en derhalve bekroond met zilver door Green Tourism!

Green Tourism is het grootste duurzame certificeringsprogramma in zijn soort. Zij beoordelen elk jaar honderden fantastische plekken om te verblijven en te bezoeken in zowel het Verenigd Koninkrijk alsmede het buitenland.

Bekijk onze Green Policy, Visitor Charter of onze blog voor meer informatie over onze Green Journey.

Als u geïnteresseerd bent in het creëren van een duurzaam programma voor een incentive groep, neemdan contact met ons op!

people make glasgow greener.jpg

 
 

Vertegenwoordiging

Onze vertegenwoordigers in heel Europa zijn uw lokale link naar Hello, en naar Schotland. Hun kennis van Schotland is fantastisch en we raden u met hen in contact te komen voor een referentie over ons en ons werk of een aanvraag die u heeft voor Schotland.

 
 

TravelMarketing

TravelMarketing is een toonaangevende facilitator voor Reizen op maat voor individuelen en groepen in Nederland en handelt jaarlijks meer dan 1.000 internationale incentive projecten via hun netwerk af. De eigenaresses en oprichtsters zijn Sigrid en Kisa. In de afgelopen 12 jaar hebben we een goede relatie met Kisa en Sigrid opgebouwd door de promotionele activiteiten en studiereizen die we samen met veel plezier hebben uitgevoerd.

TravelMarketing biedt vrijblijvend reisadvies en volledige transparantie, dus als u bent gevestigd in Nederland, België of Luxemburg, maak een pitstop bij deze dames voor al uw internationale reizen, met inbegrip van Schotland natuurlijk!

Voor meer informatie, neem dan contact op met TravelMarketing